Hawle draadknie 90°, Gastec QA, type K6435, steek x binnendraad

SKU
-45
€ 75,84 € 62,68
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.2 gebaseerd op 259 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Type K6435
Merk Hawle
Keurmerk Gastec QA
Garantie Fabrieksgarantie

Fysieke informatie

Materialen pom
Uitvoering steek x binnendraad
Graden 90 °

Technische informatie

Werkdruk 10 bar
Productinformatie

Met een Hawle knie 90°, Gastec QA is bestemd voor het verbinden van een gasleiding met een draadverbinding, onder een hoek van 90°. De steekverbinding is trekvast en flexibel, waardoor het mogelijk is om de leidingen te draaien, als deze in de koppeling zitten. De koppeling heeft gele afdichtmanchetten, die herkenbaar maken dat de koppeling geschikt is voor gas. Deze koppeling is beschikbaar met een maximale werkdruk van 10 bar. De geselecteerde uitvoering geeft de maat van de steekverbinding weer.

Eigenschappen
De Hawle koppelingen zijn gemaakt van polyoxymethyleen (POM). POM is sterk, duurzaam, onderhoudsvrij en is UV bestendig. Deze koppeling is voorzien van een Gastec QA keurmerk, wat hem geschikt maakt voor het vervoeren van gas. Hiermee voldoet het product aan de hoogste eisen met betrekking tot kwaliteit, functionaliteit en veiligheid, volgens Kiwa keuring.

Verbinden
Hawle steekkoppelingen zijn gemakkelijk gasdicht te verbinden, zonder het gebruik van bevestigingsmaterialen. Zaag of knip eerst de gasleiding haaks af en schuin de leiding aan, met een afbramer, voor een betere verbinding. Bij gebruik van een Hawle steunbus is het niet nodig om de leiding aan te schuinen. Meet de inwendige afstand tot aan de stootrand en teken deze af op de leiding om zeker te zijn van een volledige montage. Schuif de leiding in de koppeling tot aan de stootrand.

De draadverbinding is gemakkelijk gasdicht te verbinden, met het gebruik van afdichtingstape of andere schroefdraadafdichtingen. Maak de draad zuiver, zodat beschadiging van de draad voorkomen wordt. Tape met de draadrichting mee, met 50% overlap, naar het uiteinde toe strak over de buitendraad. Draai de koppelingen in elkaar om een gasdichte verbinding te creëren. Het monteren is zeer eenvoudig en snel, waardoor het zelf uitgevoerd kan worden.

Hawle draadknie 90°, Gastec QA, type K6435, steek x binnendraad

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.