Hawle overgangskoppeling, Gastec QA, type K6385, steek x inwendig koper

SKU
-33
€ 52,00 € 42,98
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 238 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Type K6385
Merk Hawle
Keurmerk Gastec QA
Garantie Fabrieksgarantie

Fysieke informatie

Materialen pom
Uitvoering steek x inwendig koper

Technische informatie

Werkdruk 10 bar
Productinformatie

De Hawle overgangskoppeling, Gastec QA is bestemd voor het verbinden van een tyleen gasleiding met een koperen gasleiding. De verbinding is trekvast en flexibel, waardoor het mogelijk is om de leidingen te draaien, als deze in de koppeling zitten. De koppeling heeft een geel afdichtmanchet, die herkenbaar maken dat de koppeling geschikt is voor gas. Deze koppeling is beschikbaar met een maximale werkdruk van 10 bar. De geselecteerde uitvoering geeft de maten van de steekverbindingen weer.

Eigenschappen
De Hawle koppelingen zijn gemaakt van polyoxymethyleen (POM). POM is sterk, duurzaam, onderhoudsvrij en is UV bestendig. Deze koppeling is voorzien van een Gastec QA keurmerk, wat hem geschikt maakt voor het vervoeren van gas. Hiermee voldoet het product aan de hoogste eisen met betrekking tot kwaliteit, functionaliteit en veiligheid, volgens Kiwa keuring.

Verbinden
Hawle steekkoppelingen zijn gemakkelijk gasdicht te verbinden, zonder het gebruik van bevestigingsmaterialen. Steek de koperen leiding door de koppeling heen en breng een ril of tromp aan het uiteinde van de leiding aan, met bijvoorbeeld een rilapparaat. Schuif de koppeling terug tot deze tegen de borgring aan komt.

Sluit vervolgens de tyleen gasleiding aan. Zaag of knip eerst de tyleen gasleiding haaks af en schuin de leiding aan, met een afbramer, voor een betere verbinding. Bij gebruik van een Hawle steunbus is het niet nodig om de leiding aan te schuinen. Meet de inwendige afstand tot aan de stootrand en teken deze af op de leiding om zeker te zijn van een volledige montage. Schuif de leiding in de koppeling tot aan de stootrand.

In plaats van het eenmalig gebruik van een rilapparaat kan gekozen worden voor een Hawle schroefkoppeling in combinatie met een koperen draadkoppeling, buitendraad x knel.

Hawle overgangskoppeling, Gastec QA, type K6385, steek x inwendig koper

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.