Hawle steunbus, Kiwa/Gastec QA, type K6031

SKU
-39
€ 6,72 € 5,55
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 237 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Type K6031
Merk Hawle
Keurmerk Kiwa, Gastec QA
Garantie Fabrieksgarantie

Fysieke informatie

Materialen pom
Uitvoering steek
Productinformatie

Een Hawle steunbus, Gastec QA is bestemd voor het versterken van een gasleiding, zodat deze niet vervormd. Bij vervorming van de leiding kan het zijn dat een koppeling niet gasdicht wordt afgesloten. Door de steunbus in de leiding te doen wordt de extra verstevigd, om lekkage te voorkomen.

De Hawle steunbussen zijn beschikbaar in een witte en grijze uitvoering. De witte uitvoering is geschikt voor een leiding met een buisklasse van SDR 17,6 en de grijze voor SDR 11. De geselecteerde uitvoering geeft de maat, drukklasse en kleur weer.

Eigenschappen
Deze steunbus is voorzien van een Gastec QA keurmerk, wat hem geschikt maakt voor het vervoeren van gas. Hiermee voldoet het product aan de hoogste eisen met betrekking tot kwaliteit, functionaliteit en veiligheid, volgens Kiwa keuring.

Montage
De Hawle steunbus kan makkelijk gemonteerd worden door eerst de gasleiding haak af te zagen of knippen. Plaats de steunbus in de leiding en duw deze volledig aan. Sluit nu de leiding op een hawle steekkoppeling. Meet de inwendige afstand tot aan de stootrand en teken deze af op de leiding om zeker te zijn van een volledige montage. Schuif de leiding in de koppeling tot aan de stootrand. Het monteren is zeer eenvoudig en snel, waardoor het zelf uitgevoerd kan worden.

Hawle steunbus, Kiwa/Gastec QA, type K6031

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.