Pvc T-stuk 45°, 3x inwendig lijm

SKU
-60
€ 4,30 € 3,55
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 250 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Fysieke informatie

Materialen pvc-u
Uitvoering inwendig lijm
Graden 45 °

Technische informatie

Werkdruk 16 bar
Productinformatie

Met een pvc T-stuk 45° kan een aftakking gemaakt worden in een waterleidingsysteem onder een hoek van 45°. Het voordeel van de 45° aftakking is dat deze eventuele terugstroming van de vloeistof voorkomt. Deze koppeling is beschikbaar met een maximale werkdruk van 16 bar. Dit T-stuk heeft drie keer een inwendige lijmverbinding van de geselecteerde maat in diameter.

Pvc-u
Pvc-u heeft een temperatuurbereik van 0 °C tot 60 °C, waarbij de maximale werkdruk afhankelijk is van de bedrijfstemperatuur. De opgegeven druk geldt bij temperaturen tot 20 °C, boven deze temperatuur zal de maximale werkdruk afnemen. Pvc-u is sterk, duurzaam, onderhoudsvrij en heeft een uitstekende chemische bestendigheid.

Verbinden
Pvc is gemakkelijk waterdicht te verbinden, met het gebruik van pvc lijm en reiniger. Reinig en ontvet eerst de montageplekken, voor een betere hechting van de pvc lijm. Smeer de volledige montageplekken goed in met pvc lijm, voor een betrouwbare lijmverbinding, steek de pvc aan elkaar en verwijder direct de overtollige lijm. Het monteren is zeer eenvoudig en snel, waardoor het zelf uitgevoerd kan worden.

Pvc T-stuk 45°, 3x inwendig lijm

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!