VDL pvc 3-delige koppeling, 2x inwendig lijm

SKU
-123
€ 4,03 € 3,33
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 251 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Type Type A
Merk VDL

Fysieke informatie

Materialen pvc-u
O-ring epdm
Uitvoering inwendig lijm

Technische informatie

Werkdruk 10 bar, 16 bar
Productinformatie

Een pvc 3-delige koppeling is bestemd voor het verbinden van drukbuizen, drukfittingen en appendages in waterleidingsystemen. Een 3-delige koppeling heeft als voordeel dat deze voorzien is van een wartel. Door de wartel los te draaien kunnen de twee delen gemakkelijk ontkoppeld worden. Deze koppeling is beschikbaar met een maximale werkdruk van 10 of 16 bar. Deze 3-delige koppeling heeft twee keer een inwendige lijmverbinding van de geselecteerde maat in diameter.

Pvc-u
Pvc-u heeft een temperatuurbereik van 0 °C tot 60 °C, waarbij de maximale werkdruk afhankelijk is van de bedrijfstemperatuur. De opgegeven druk geldt bij temperaturen tot 20 °C, boven deze temperatuur zal de maximale werkdruk afnemen. Pvc-u is sterk, duurzaam, onderhoudsvrij en heeft een uitstekende chemische bestendigheid.

Verbinden
Pvc is gemakkelijk waterdicht te verbinden, met het gebruik van pvc lijm en reiniger. Reinig en ontvet eerst de montageplekken, voor een betere hechting van de pvc lijm. Smeer de volledige montageplekken goed in met pvc lijm, voor een betrouwbare lijmverbinding, steek de pvc aan elkaar en verwijder direct de overtollige lijm. Het monteren is zeer eenvoudig en snel, waardoor het zelf uitgevoerd kan worden.

VDL pvc 3-delige koppeling, 2x inwendig lijm

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.