Pvc draadknie 90°, inwendig lijm x binnendraad

SKU
-99
€ 1,31 € 1,08
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 250 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Fysieke informatie

Materialen pvc-u
Uitvoering inwendig lijm x binnendraad
Graden 90 °

Technische informatie

Werkdruk 10 bar
Productinformatie

Met een pvc draadknie 90° kan een lijmverbinding met een draadverbinding verbonden worden onder een hoek van 90°. De koppeling beschikt over een inwendige lijmverbinding en een binnendraadverbinding. Het is verstandig is om afdichtingstape of andere schroefdraadafdichtingen te gebruiken voor een waterdichte verbinding. Deze koppeling is beschikbaar met een maximale werkdruk van 10 bar. De geselecteerde uitvoering geeft de maat van de lijm- en draadverbinding weer.

Pvc-u
Pvc-u heeft een temperatuurbereik van 0 °C tot 60 °C, waarbij de maximale werkdruk afhankelijk is van de bedrijfstemperatuur. De opgegeven druk geldt bij temperaturen tot 20 °C, boven deze temperatuur zal de maximale werkdruk afnemen. Pvc-u is sterk, duurzaam, onderhoudsvrij en heeft een uitstekende chemische bestendigheid.

Verbinden
Pvc is gemakkelijk waterdicht te verbinden, met het gebruik van pvc lijm en reiniger. Reinig en ontvet eerst de montageplekken, voor een betere hechting van de pvc lijm. Smeer de volledige montageplekken goed in met pvc lijm, voor een betrouwbare lijmverbinding, steek de pvc aan elkaar en verwijder direct de overtollige lijm.

De pvc draadverbinding is gemakkelijk waterdicht te verbinden, met het gebruik van afdichtingstape of andere schroefdraadafdichtingen. Maak de draad zuiver, zodat beschadiging van de draad voorkomen wordt. Tape met de draadrichting mee, met 50% overlap, naar het uiteinde toe strak over de buitendraad. Draai de koppelingen in elkaar om een waterdichte verbinding te creëren. Het monteren is zeer eenvoudig en snel, waardoor het zelf uitgevoerd kan worden.

Pvc draadknie 90°, inwendig lijm x binnendraad

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!