Pvc verloopsok

SKU
-251
€ 4,98 € 4,12
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 237 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

De PVC verloopsok is een veelzijdige en duurzame fitting die ontworpen is om PVC-buizen en -leidingen van verschillende maten met elkaar te verbinden. De verloopsok heeft aan beide uiteinden een inwendige lijmverbinding, waardoor deze eenvoudig kan worden bevestigd aan de betreffende PVC-buizen.

De verloopsok is gemaakt van hoogwaardig PVC-materiaal en is bestand tegen corrosie en chemicaliën, waardoor het geschikt is voor gebruik in verschillende omgevingen. Het materiaal is ook bestand tegen hoge drukken.

De PVC verloopsok is verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor u de juiste maat voor uw toepassing kunt kiezen. De fitting heeft een gladde binnenwand om de stroom van vloeistoffen te vergemakkelijken en de drukval te minimaliseren.

Of u nu PVC-buizen en -leidingen wilt verbinden voor uw sanitair-, irrigatie- of andere toepassingen, de PVC verloopsok is een betrouwbare en veelzijdige fitting die u kunt gebruiken. Bestel vandaag nog en maak verbinding met vertrouwen.

 

Pvc-u
Pvc-u heeft een temperatuurbereik van 0 °C tot 60 °C, waarbij de maximale werkdruk afhankelijk is van de bedrijfstemperatuur. De opgegeven druk geldt bij temperaturen tot 20 °C, boven deze temperatuur zal de maximale werkdruk afnemen. Pvc-u is sterk, duurzaam, onderhoudsvrij en heeft een uitstekende chemische bestendigheid.

Verbinden
Pvc is gemakkelijk waterdicht te verbinden, met het gebruik van pvc lijm en reiniger. Reinig en ontvet eerst de montageplekken, voor een betere hechting van de pvc lijm. Smeer de volledige montageplekken goed in met pvc lijm, voor een betrouwbare lijmverbinding, steek de pvc aan elkaar en verwijder direct de overtollige lijm. Het monteren is zeer eenvoudig en snel, waardoor het zelf uitgevoerd kan worden.

Pvc verloopsok

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.