RPE magneetklep met flowcontrol, zonder spoel, buitendraad

SKU
-808
€ 44,90 € 37,11
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 237 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Merk RPE
Productinformatie

De RPE magneetklep met flowcontrol, zonder spoel en voorzien van buitendraad, biedt een geavanceerde oplossing voor het nauwkeurig regelen van vloeistofstromen in diverse leidingsystemen. Met zijn ingebouwde flowcontrol-mechanisme kan deze klep de doorstroming aanpassen aan specifieke eisen, waardoor een flexibele en efficiënte werking mogelijk is.

Wat deze magneetklep onderscheidt, is het spoelloze ontwerp, wat betekent dat er geen spoel nodig is voor de werking ervan. Dit niet alleen vermindert de onderhoudsbehoefte, maar verbetert ook de duurzaamheid van de klep, waardoor het een betrouwbare keuze is voor diverse toepassingen.

Dankzij het buitendraad is de installatie van deze klep eenvoudig en kan het naadloos worden geïntegreerd in leidingen met bijpassende schroefdraadverbindingen. De RPE magneetklep met flowcontrol vertegenwoordigt zo een geavanceerde, spoelloze oplossing voor nauwkeurige doorstromingsregeling in leidingsystemen.

RPE magneetklep met flowcontrol, zonder spoel, buitendraad

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.