RPE magneetklep met flowcontrol, normaal gesloten, buitendraad

SKU
-807
€ 38,63 € 31,93
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 241 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Merk RPE
Productinformatie

De RPE magneetklep met flowcontrol is een geavanceerde klepoplossing ontworpen voor specifieke toepassingen waarbij nauwkeurige controle over de vloeistofstroom cruciaal is. Met het kenmerk "normaal gesloten" betekent dit dat de klep in ruststand gesloten is, en pas opent wanneer er elektrische stroom wordt toegepast. Hierdoor kan de klep precies regelen wanneer vloeistof moet passeren.

Het ingebouwde flowcontrolmechanisme geeft extra functionaliteit aan deze klep. Het stelt gebruikers in staat de doorstroming van de vloeistof aan te passen volgens specifieke behoeften. Dit is vooral handig in situaties waar een nauwkeurige beheersing van de stroomsnelheid vereist is.

Met het buitendraadontwerp is de installatie van deze magneetklep eenvoudig en kan het naadloos worden geïntegreerd in bestaande leidingsystemen met bijpassende schroefdraadverbindingen. Deze klep is geschikt voor uiteenlopende industriële toepassingen waar elektrisch gestuurde, nauwkeurige regeling van vloeistofstroom vereist is.

RPE magneetklep met flowcontrol, normaal gesloten, buitendraad

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.