RPE magneetklep met flowcontrol, normaal gesloten, binnendraad

SKU
-805
€ 53,37 € 44,11
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 241 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Merk RPE
Productinformatie

De RPE magneetklep met flowcontrol, een geavanceerde afsluiter met normaal gesloten configuratie en binnendraad, is ontworpen voor precieze controle over vloeistofstromen in diverse leidingsystemen. Het ingebouwde flowcontrol-mechanisme biedt gebruikers de mogelijkheid om de doorstroming nauwkeurig aan te passen, waardoor flexibiliteit en efficiëntie in industriële processen mogelijk zijn.

Met zijn normaal gesloten configuratie blijft de klep in ruststand gesloten, wat ideaal is voor toepassingen waar een gesloten stand de standaard is. Wanneer elektrische stroom wordt toegepast, opent de klep om de vloeistof door te laten, wat een gecontroleerde en betrouwbare werking waarborgt.

Dankzij het binnendraad is de installatie van deze magneetklep eenvoudig en veilig, waardoor het naadloos kan worden geïntegreerd in leidingsystemen met overeenkomstige binnendraadverbindingen. De RPE magneetklep met flowcontrol is daarmee een betrouwbare keuze voor situaties waar nauwkeurige vloeistofregeling essentieel is.

RPE magneetklep met flowcontrol, normaal gesloten, binnendraad

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.