Rain Bird magneetklep 24V, 150-PGA, 1½"

SKU
VB13261
€ 84,69 € 69,99
Op voorraad
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 237 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Type 150-PGA
Merk Rain Bird
Garantie Fabrieksgarantie

Fysieke informatie

Kleur Zwart
Aansluitmaat configurabel 1½”
Uitvoering binnendraad
Veerbelast Ja
Afmetingen (l x b x h) 17,2 x 8,9 x 20,3 cm

Technische informatie

Minimale voordruk 1 bar
Werkdruk 10,4 bar
Spanning 24 V
Vloeistoftemperatuur maximaal 43 °C
Omgevingstemperatuur maximaal 52 °C

Functionaliteiten

Capaciteit maximaal (m³/uur) 21 m³/uur
Plaatsing Elke positie
Bediening Spoel 24 V

Product

Ean code 1739460001998
Productinformatie

Het Rain Bird magneetventiel, 150-PGA, 1½”  is een 24 V elektrisch aangestuurde klep, geschikt voor het automatisch openen van een station of groep van een tuin- en landschapsberegening. Hiermee is het mogelijk om een gebied in verschillende zones te verdelen.

Het verdelen van een tuin in zones zorgt ervoor dat deze zones effectiever geïrrigeerd kunnen worden, met het instellen van de juiste beregeningsduur per groep. Bovendien is er minder watercapaciteit benodigd, waardoor er gebruik gemaakt kan worden van een kleinere beregeningspomp.

Het magneetventiel kan met een 1½” binnendraad aansluiting aangesloten worden op een verdeler vanuit een hoofdleiding. Deze verdeler wordt meestal, voor bescherming, gemonteerd in een droge ruimte of ventieldoos. Houdt hierbij rekening met de inbouwmaten, 17,2 x 8,9 x 20,3 cm (l x b x h), van de afsluiter. Naast horizontaal kan dit ventiel ook haaks gemonteerd worden, door de stop in de andere inlaat te draaien, wat zorgt voor minder weerstand en drukverlies.

Daarnaast beschikt de PGA-150 over een debietregeling, waarmee de capaciteit die de magneetklep doorlaat geregeld kan worden.

Doordat de ventielen via een stuurstroomkabel in verbinding staan met een beregeningscomputer kunnen de verschillende zones apart bediend worden. De afsluiter werkt op 24 Volt wisselstroom en laat bij een gesloten circuit water door, met een capaciteit van 21 m3 per uur. Als het circuit wordt onderbroken zal de klep automatisch sluiten en de waterdoorvoer naar de sproeiers of druppelslang blokkeren.

Rain Bird magneetklep 24V, 150-PGA, 1½"

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.