0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Besturingen

Besturingen

Besturingen

Wij bieden een breed assortiment een beregening apparatuur aan. Dit systeem is makkelijk aan te brengen door een hovenier, zodat uw tuin altijd op het juiste moment van water wordt verzien. Heeft u al een beregeningsinstallatie aan laten leggen in uw tuin? Deze kunt u gemakkelijk bedienen door een automatisch besturingssysteem.

Assortiment

Wat is er nu makkelijker dan dat uw besturingssysteem automatisch water sproeit. Hiervoor kunt u bij PVC-handel een van de twee geschikte besturingen apparaten aanschaffen.

Wij bieden een breed assortiment elektronische besturen aan. Een elektronisch besturingssysteem is een computer die u zelf instelt en vervolgens komt er op dat tijdstip water uit de sproeier. PVC-handel biedt zowel besturingen aan voor binnen als voor buiten. Met het elektronische besturingssysteem heeft u alle mogelijkheden zelf in de hand.

Met een beregeningsbesturingssysteem kunt u gemakkelijk de tuinberegening regelen. Bij ons kunt u ook terecht voor een sensor die gevestigd kan worden op het systeem. Op deze manier meet het systeem de vochtigheid, waardoor deze automatisch beslist wanneer en hoe veel water er noodzakelijk is.

Snelle service

Bij ons brede assortiment kunt u terecht voor diverse beregening producten zoals een fluistersproeier. Verder biedt PVC-handel vele andere productcategorieën aan. Heeft u een product nodig op het gebied van installatie, machinebouw, rioleringen en noem het maar op, bent u bij ons op het juiste adres. Wij staan bekend om de goede kwaliteit, scherpe prijzen en daarbij de snelle service.

Mocht u een vraag hebben over een van onze producten, neem dan contact op met onze klantenservice. Na jarenlange ervaring hebben wij vast en zeker een antwoord op uw vraag. U kunt onze klantenservice bereiken van maandag tot zaterdag van 06:00 uur tot 18:00 uur. Verder kunt u altijd uw vraag per e-mail opsturen.

Loading...