Rain Bird regensensor, RSD-BEx

SKU
Vb12500
€ 51,15 € 42,27
Op voorraad
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 227 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Type RSD-BEx
Merk Rain Bird
Garantie Fabrieksgarantie
Geleverd incl. 7,6 m gemonteerde kabel

Fysieke eigenschappen

Afmetingen (l x b x h) 16,5 x 3,5 x 13,7 cm

Technische informatie

Spanning 24 V

Product

Ean code 8718403901573
Productinformatie

De Rain Bird regensensor RSD-BEx is geschikt voor het automatisch laten stoppen van de beregening bij een instelbare hoeveelheid neerslag. De regenvoeler is geschikt voor alle 24 V en enkele batterij gestuurde beregeningscomputers.

In de regensensor zitten vochtdetectieschijven verwerkt, welke bij regenval uit zullen zetten en de schakelaar indrukken. De schakelaar verbreekt vervolgens het circuit, met de beregeningscomputer, wat ervoor zorgt dat het beregeningssysteem stopt. Met het verdraaien van de dop op de sensor zal het vaste punt naar beneden of boven gaan en kan ingesteld worden bij welke hoeveelheid neerslag de schakelaar ingedrukt wordt. De regensensor kan ingesteld worden op 3, 6, 12, 18 of 25 mm neerslag.

Het uitdrogen van de vochtdetectieschijven komt overeen met de verdroging van de neerslag in de grond, waardoor het circuit weer gesloten wordt, als de neerslag is opgedroogd of ingetrokken. Hierna vervolgd de beregeningscomputer automatisch het ingestelde programma. Het opdrogen van de schijven kan beïnvloed worden door de ontluchtingsring te draaien om de openingen te openen of sluiten.

De Rain Bird regensensor heeft een Uv-bestendige behuizing en wordt standaard geleverd met gemonteerde aluminium beugel en 7,6 meter 2-aderige kabel. De regensensor moet op een open plek gemonteerd worden, waar de weersomstandigheden (zon en regen) overeenkomen met die van de tuin en deze niet beïnvloed wordt door de tuinberegening.

Het kiezen van de juiste materialen voor uw beregening is van veel factoren afhankelijk, voor het beste advies kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze specialisten.

Rain Bird regensensor, RSD-BEx

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.