Rain Bird beregeningscomputer, outdoor, ESP-RZXe

SKU
VB12
€ 157,23 € 129,94
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 241 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Type ESP-RZXe
Merk Rain Bird
Garantie Fabrieksgarantie
Geleverd incl. ingebouwde transformator, 2 pluggen en 2 schroeven

Fysieke eigenschappen

Afmetingen (l x b x h) 20,1 x 9,0 x 20,0 cm

Functionaliteiten

Bestuurbaar met app Ja, met Rain Bird LNK WiFi module
Aantal starttijden 24 per dag
Sproeitijd 1 tot 199 minuten
Productinformatie

De Rain Bird beregeningscomputer ESP-RZXe, outdoor is geschikt voor het automatisch aansturen van een tuin- en landschapsberegening. De computer is zeer gebruiksvriendelijk en beschikt over 4, 6 of 8 stations, waarmee het gebied in zones geïrrigeerd kan worden.

Het verdelen van een tuin in zones zorgt ervoor dat deze zones effectiever geïrrigeerd kunnen worden, met het instellen van de juiste beregeningsduur per groep. Bovendien is er minder watercapaciteit benodigd, waardoor er gebruik gemaakt kan worden van een kleinere beregeningspomp.

Functionaliteiten
Op de beregeningsautomaat kan het irrigatieschema eenvoudig geprogrammeerd en aangepast worden. Binnen het programma is het mogelijk om 6 starttijden, per station, per dag in te stellen. Daarnaast is het mogelijk om te beregenen op een specifieke dag, op even/oneven dagen of per cyclus (van 2 tot maximaal 14 dagen) in te stellen.

Handmatig is het mogelijk om 1 of meerdere stations extra te beregenen en kan een seizoen aanpassing van -90% tot +100% ingesteld worden. Dit wil zeggen dat de geprogrammeerde sproeiduur verlengd of ingekort kan worden, als er meer of minder water benodigd is, zonder het schema aan te passen.

Standaard wordt deze computer geleverd met twee AAA batterijen, welke ervoor zorgen dat de datum, tijd en programma’s bewaard worden bij stroomuitval.

Wifi
Deze beregeningscomputer is Wifi voorbereid en kan, met de los te verkrijgen Wifi module, gekoppeld worden aan de Rain Bird app. De module kan zonder gereedschap, plug & play, aan de binnenzijde in de beregeningscomputer gestoken worden. De Rain Bird app is gratis verkrijgbaar in het Nederlands voor een smartphone of tablet met Android 4.4 of hoger en Apple IOS 8.0 of hoger. Via deze app, in combinatie met de module, kan het beregeningssysteem overal ter wereld bedient worden door meerdere personen.

Daarnaast heeft de app de mogelijkheid om gegevens van weerstations uit de buurt op te halen en de beregeningsduur automatisch aan te passen. Hiermee kan er tot 30% water bespaard worden, terwijl de tuin nog steeds voldoende water krijgt.

Aansluiten
Een beregeningsventiel kan aangesloten worden door 1 draad op een bepaald zonenummer aan te sluiten en de andere draad van iedere klep op de gemeenschappelijke klem (C - COMMON) aan te sluiten. Tevens beschikt de beregeningscomputer over een aansluiting voor een optionele sensor en een aansluiting voor een optionele (hoofd)klep of pompstartrelais (M – MASTER).

Deze beregeningscomputer is bestemd voor installatie buitenshuis en is voorzien van een ingebouwde 230V – 24V transformator.

Het kiezen van de juiste materialen voor uw beregening is van veel factoren afhankelijk, voor het beste advies kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze specialisten.

Rain Bird beregeningscomputer, outdoor, ESP-RZXe

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.