Rain Bird kraancomputer, 1 station, 1ZEHTMR

SKU
VB13655
€ 84,91 € 70,17
  • Programmeerbare en automatische irrigatie timer voor je tuin.
Op voorraad
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 241 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Type 1ZEHTMR
Merk Rain Bird
Garantie Fabrieksgarantie

Fysieke eigenschappen

Aansluitmaat ¾"
Uitvoering binnendraad x buitendraad
Afmetingen (l x b x h) 20,6 x 7,6 x 21,6 cm

Technische informatie

Spanning 2 AA 1,5V batterijen

Functionaliteiten

Aantal stations 1
Aantal starttijden 2 per dag
Sproeitijd 1 minuut tot 6 uur
Capaciteit minimaal (m³/uur) 15 L/uur

Product

Ean code 3299060351758
Productinformatie

De Rain Bird kraancomputer 1ZEHTMR is geschikt voor het automatisch aansturen van een tuin- en landschapsberegening vanuit een waterkraan. De computer is zeer gebruiksvriendelijk en beschikt over 1 station, een grote draaiknop, een digitale display en is eenvoudig aan te sluiten op de waterkraan.

De ingebouwde membraanafsluiter zorgt ervoor dat een sproeier  of druppelslang volledig automatisch aangezet kan worden.

Functionaliteiten
Op de computer kan het irrigatieschema eenvoudig geprogrammeerd en aangepast worden. Binnen het programma is het mogelijk om 2 starttijden per dag in te stellen en te beregenen per dag(en) van de week. Daarnaast kan een beregeningsduur per minuut van 1 tot 60 minuten of per 10 minuten van 1 tot 6 uur ingesteld worden.

Met de ‘Water now’-knop is het mogelijk om handmatig de afsluiter te openen en de beregeningduur in te stellen per minuut tot een maximum van 72 uur. De ‘Cancel watering’ knop is voor het per direct stoppen van de beregening bij bijvoorbeeld een regenbui tot 96 uur

Eigenschappen
De beregeningscomputer heeft een kraanaansluiting met wartel en filter van ¾” binnendraad, een slangaansluiting van ¾” buitendraad en is geschikt voor buitengebruik.

De Rain Bird kraancomputer werkt op 2 AA 1,5V batterijen (niet inbegrepen). Verder heeft de computer een minimale doorstroom van 15 liter per uur en een werkdruk van 1 tot 6 bar.

Het kiezen van de juiste materialen voor uw beregening is van veel factoren afhankelijk, voor het beste advies kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze specialisten.

Rain Bird kraancomputer, 1 station, 1ZEHTMR

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.