Tankdoorvoeren

Navigeer naar

Een PVC tankdoorvoer is een fitting die wordt gebruikt om een opening in een opslagtank of container van PVC (polyvinylchloride) te creëren. Deze fittingen zijn ontworpen om een waterdichte verbinding te bieden tussen de tankwand en de leidingen die door de tank moeten gaan. PVC tankdoorvoeren zijn vaak voorzien van schroefdraad of flenzen om leidingen, slangen of andere componenten aan te sluiten, zoals afvoer- of vulleidingen.

Door de tankdoorvoer stevig aan te sluiten en af te dichten met geschikte afdichtingsmaterialen, wordt voorkomen dat vloeistoffen uit de tank lekken en dat er lucht of vuil in de tank kan komen. PVC tankdoorvoeren zijn veelgebruikt in toepassingen zoals regenwatertanks, chemische opslagtanks, aquaria en andere containers waarbij een opening in de tankwand nodig is voor het aansluiten van leidingen of accessoires.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tankdoorvoeren online bestellen

Als u op zoek bent naar een tankdoorvoer, bent u bij ons aan het juiste adres. Hierbij PVC Handel hebben we een breed assortiment aan tankdoorvoeren om aan uw behoeften te voldoen. Tankdoorvoeren zijn een essentieel onderdeel van veel industriële en commerciële toepassingen. Ze worden gebruikt om tankopeningen af te dichten en te beschermen tegen de buitenomgeving. Gelukkig hebben wij tankdoorvoeren in verschillende maten en materiaalkeuzes, zodat u de perfecte tankdoorvoer voor uw toepassing vindt. Bekijk snel ons assortiment aan tankdoorvoeren en bestel de gewenste doorvoer vandaag nog bij PVC Handel.

Vragen over de tankdoorvoer?

Heeft u een vraag over de tankdoorvoeren in ons assortiment of een van onze andere producten? Of wilt u advies over welke tankdoorvoer het meest geschikt is voor uw volgend project? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts staan klaar om u te helpen. U kunt ervoor kiezen om via de website ons contactformulier in te vullen of u kiest ervoor om een mail te sturen naar info@pvc-handel.nl. Spreekt u liever meteen een van onze medewerkers? Neem dan telefonisch contact op via 0493 - 745140. Wij helpen u graag zodat u eindigt met de tankdoorvoer die u nodig heeft.

Waarom PVC-handel?

Heeft u geen vragen en heeft u de tankdoorvoer gevonden die u zocht? Bestel dan zo snel mogelijk de juiste doorvoer zodat u deze morgen al in huis hebt! Als u de tankdoorvoer vandaag voor 16:00 uur besteld, heeft u deze morgen namelijk al in huis. Maar ook als u op zoek bent naar andere doorvoeren zit u bij ons goed. En wist u dat wij sinds 1 januari 2015 zelfs een een spoeddienst beschikbaar hebben, hierdoor kunnen wij binnen een straal van 15 km, binnen 30 minuten bij u zijn om uw producten af te leveren. Zo kunt u of uw monteurs rustig doorwerken en hoeft uw project niet stil te liggen.