VDL pvc tankdoorvoer met klemmoer, klem x buitendraad

SKU
-243
€ 9,21 € 7,61
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 237 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

De VDL PVC tankdoorvoer met klemmoer is een hoogwaardig en betrouwbaar product dat speciaal is ontworpen voor het aansluiten van uw leidingsysteem op een tank. De doorvoer is gemaakt van duurzaam PVC-materiaal en is bestand tegen corrosie en chemische stoffen, waardoor het geschikt is voor gebruik in verschillende omgevingen.

De tankdoorvoer is voorzien van een klemmoer, die zorgt voor een stevige en betrouwbare verbinding tussen de doorvoer en de tank. De klemmoer is eenvoudig aan te brengen en kan indien nodig gemakkelijk worden verwijderd.

De doorvoer heeft een klemverbinding aan de ene kant en een buitendraad aan de andere kant. Dit maakt het mogelijk om de doorvoer gemakkelijk en veilig aan te sluiten op uw leidingsysteem, terwijl de buitendraad kan worden gebruikt om een externe fitting aan te sluiten.

De VDL PVC tankdoorvoer met klemmoer is beschikbaar in verschillende maten, zodat u de juiste doorvoer kunt kiezen voor uw specifieke toepassing. Het compacte ontwerp maakt het gemakkelijk om deze doorvoer te installeren, zelfs in kleine ruimtes.

De VDL PVC tankdoorvoer met klemmoer is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Dit maakt het een veelzijdige en betrouwbare oplossing voor uw leidingsysteem.

Met de VDL PVC tankdoorvoer met klemmoer bent u verzekerd van een veilige en betrouwbare verbinding tussen uw leidingsysteem en uw tank. Bestel vandaag nog en ervaar de betrouwbaarheid en duurzaamheid van deze hoogwaardige tankdoorvoer.

 

Pvc-u
Pvc-u heeft een temperatuurbereik van 0 °C tot 60 °C, waarbij de maximale werkdruk afhankelijk is van de bedrijfstemperatuur. De opgegeven druk geldt bij temperaturen tot 20 °C, boven deze temperatuur zal de maximale werkdruk afnemen. Pvc-u is sterk, duurzaam, onderhoudsvrij en heeft een uitstekende chemische bestendigheid.

Verbinden
Pvc is gemakkelijk waterdicht te verbinden, met het gebruik van pvc lijm en reiniger. Reinig en ontvet eerst de montageplekken, voor een betere hechting van de pvc lijm. Smeer de volledige montageplekken goed in met pvc lijm, voor een betrouwbare lijmverbinding, steek de pvc aan elkaar en verwijder direct de overtollige lijm. Het monteren is zeer eenvoudig en snel, waardoor het zelf uitgevoerd kan worden.

VDL pvc tankdoorvoer met klemmoer, klem x buitendraad

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.