VDL pvc doorvoer, type A, inwendig/uitwendig x inwendig lijm/buitendraad

SKU
-241
€ 11,65 € 9,63
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 237 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

De VDL PVC doorvoer type A is een hoogwaardig en betrouwbaar product dat is ontworpen voor gebruik in diverse toepassingen. De doorvoer is gemaakt van duurzaam PVC-materiaal en is bestand tegen corrosie en chemische stoffen.

De doorvoer is verkrijgbaar in verschillende maten en configuraties, waaronder inwendig/uitwendig x inwendig lijm/buitendraad, zodat u de juiste doorvoer kunt kiezen voor uw specifieke toepassing.

De inwendig/uitwendig x inwendig lijm/buitendraad-configuratie maakt het gemakkelijk om deze doorvoer te installeren en te gebruiken. De inwendige en uitwendige lijmverbindingen zorgen voor een stevige en betrouwbare verbinding aan uw leidingsysteem, terwijl de buitendraad-configuratie gemakkelijk kan worden aangesloten op een externe fitting met bijpassende schroefdraad.

De VDL PVC doorvoer type A is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en kan temperaturen tot 60 graden Celsius weerstaan. Het compacte ontwerp maakt het gemakkelijk om deze doorvoer te installeren in zelfs de kleinste ruimtes.

Met de VDL PVC doorvoer type A kunt u er zeker van zijn dat uw leidingsysteem veilig en betrouwbaar werkt. Of u nu een nieuw systeem installeert of uw bestaande systeem upgradet, de VDL PVC doorvoer type A is de ideale keuze.

Bestel vandaag nog uw VDL PVC doorvoer type A en ervaar de betrouwbaarheid en duurzaamheid van deze hoogwaardige doorvoer.

 

Pvc-u
Pvc-u heeft een temperatuurbereik van 0 °C tot 60 °C, waarbij de maximale werkdruk afhankelijk is van de bedrijfstemperatuur. De opgegeven druk geldt bij temperaturen tot 20 °C, boven deze temperatuur zal de maximale werkdruk afnemen. Pvc-u is sterk, duurzaam, onderhoudsvrij en heeft een uitstekende chemische bestendigheid.

Verbinden
Pvc is gemakkelijk waterdicht te verbinden, met het gebruik van pvc lijm en reiniger. Reinig en ontvet eerst de montageplekken, voor een betere hechting van de pvc lijm. Smeer de volledige montageplekken goed in met pvc lijm, voor een betrouwbare lijmverbinding, steek de pvc aan elkaar en verwijder direct de overtollige lijm. Het monteren is zeer eenvoudig en snel, waardoor het zelf uitgevoerd kan worden.

VDL pvc doorvoer, type A, inwendig/uitwendig x inwendig lijm/buitendraad

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.