Pvc tankdoorvoer, inwendig x inwendig lijm/buitendraad

SKU
-237
€ 55,60 € 45,95
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 251 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

De PVC tankdoorvoer is een essentieel onderdeel van elk wateropslagsysteem. De doorvoer is ontworpen om een veilige en betrouwbare verbinding te bieden tussen uw opslagtank en uw leidingsysteem.

De tankdoorvoer is gemaakt van duurzaam PVC-materiaal en is bestand tegen corrosie en chemische stoffen, waardoor deze geschikt is voor gebruik in diverse toepassingen. Het compacte en ergonomische ontwerp maakt het gemakkelijk om deze doorvoer te installeren en te gebruiken.

De PVC tankdoorvoer is verkrijgbaar in verschillende maten en configuraties, waaronder inwendig x inwendig lijm en buitendraad, zodat u de juiste doorvoer kunt kiezen voor uw specifieke toepassing.

De inwendig x inwendig lijm-configuratie maakt een stevige en veilige verbinding tussen uw opslagtank en leidingsysteem, terwijl de buitendraad-configuratie gemakkelijk kan worden aangesloten op een externe fitting met bijpassende schroefdraad.

Met de PVC tankdoorvoer kunt u er zeker van zijn dat uw wateropslagsysteem veilig en betrouwbaar werkt. Of u nu een nieuw systeem installeert of uw bestaande systeem upgradet, de PVC tankdoorvoer is de ideale keuze.

Bestel vandaag nog uw PVC tankdoorvoer en ervaar de betrouwbaarheid en duurzaamheid van deze hoogwaardige tankdoorvoer.

Pvc tankdoorvoer, inwendig x inwendig lijm/buitendraad

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.