0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Drainageslangen

Drainageslangen

Drainageslang pp450 op rol diameter 50 t⁄m 125mm lengte 25 en 50meter

Vanaf: Excl. BTW: € 78,50 Incl. BTW: € 94,99

Drainageslang blind op rol diameter 80 t⁄m 100mm lengte 50 meter

Vanaf: Excl. BTW: € 118,00 Incl. BTW: € 142,78

Drainageslang kokos op rol diameter 50 t⁄m 100mm lengte 50 meter

Vanaf: Excl. BTW: € 69,50 Incl. BTW: € 84,10

Drainageslang

Een drainageslang word gebruikt om grondwater af te voeren. Wanneer er een overschot aan water is, kan dit makkelijk worden afgevoerd door middel van een drainageslang. Dit is een slang waar een stofje omheen zit, deze stof zorgt ervoor dat al het vuil uit de slang gehaald wordt, zodat deze niet verstopt kan worden. In de slang zitten gaatjes. Drainagesystemen worden al heel erg lang gebruikt. Staat uw tuin met enige regelmaat onder water? Dan kan het heel handig zijn om te kijken naar een drainageslang. Bij PVC-handel vind u verschillende soorten drainageslangen. Naast een drainageslang, vind u op onze website ook andere pvc afvoer producten. Neem dus snel een kijkje op pvc-handel.nl.

Verschillende drainageslangen

Bij de PVC handel zijn er verschillende drainageslangen te vinden. Zo is er een drainageslang kokos. Deze drainageslang is speciaal gemaakt voor een veengrond of een zandgrond. Deze slang is op onze website beschikbaar in rollen van 50 meter. Naast deze drainageslang hebben wij nog 2 andere slangen in het assortiment:

  • Drainageslang pp450. Deze slang heeft een omhulsel van gerecycled polypropeen. Deze slang is de meest toegepaste duurzame PP slang. Deze slang is beschikbaar in een rol van 25 meter en 50 meter.
  • De PP Drainageslang blind. Deze slang heeft geen omhulsel en is daarnaast niet geperforeerd. Deze slang is beschikbaar in een rol van 50 meter.

Bij al deze rollen wordt een klikmof meegegeven. Met een klikmof kan je verschillende drainageslangen op elkaar aansluiten. Andere producten in ons assortiment zijn: Zuigslangen, Beregeningshaspels, Draadbeugel Bekijk onze website snel!

Service bij PVC handel

Service is bij ons heel belangrijk. Daarom kunt u op verschillende manieren met ons in contact komen! Zo kunt u ons telefonisch en per mail bereiken. Ook kunt u ons bezoeken in onze winkel. Wij zijn geopend op maandag t/m zaterdag. Dus heeft u vragen of opmerkingen over bepaalde artikelen? Bekijk dan snel de website of neem contact met ons op!

Loading...