Drainageslang

SKU
-567
€ 90,45 € 74,75
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 251 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

Een drainageslang is een flexibele buis die wordt gebruikt voor het afvoeren van overtollig water uit bodems of andere locaties. Deze slang is doorgaans voorzien van perforaties of openingen om waterinfiltratie te vergemakkelijken. Drainageslangen worden vaak toegepast in tuinen, landbouw, bouwprojecten en andere situaties waar het reguleren van waterafvoer belangrijk is.

Wanneer overtollig water op het land of in de tuin wordt afgevoerd via ondergrondse drainagebuizen, wordt dit aangeduid als een drainage systeem. De drainagebuizen zijn voorzien van kleine perforaties die grondwater absorberen. Via één of meerdere eindbuizen wordt het verzamelde water omgeleid naar een sloot of afvoerput. Er bestaan verschillende soorten drainagesystemen. Oppervlaktedrainage wordt gebruikt voor zowel grotere als kleinere stukken grond. Een andere variant is ringdrainage, waarbij meerdere drainagebuizen als een ring rond het huis worden geplaatst. Het doel hiervan is niet alleen het drooghouden van de tuin, maar ook het voorkomen van het binnendringen van water van buitenaf in uw kelder of kruipruimte.

Drainageslang

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.