Drainage eindkap

SKU
-302
€ 0,77 € 0,64
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.2 gebaseerd op 259 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

De Drainage eindbuis met klikmof is de ideale oplossing voor het afsluiten van een drainagebuis. De eindbuis heeft een handige klikmof waardoor de drainagebuis eenvoudig en snel kan worden aangesloten. De eindbuis is gemaakt van hoogwaardig kunststof en is daarom duurzaam en bestand tegen corrosie en andere vormen van slijtage.

De Drainage eindbuis met klikmof is geschikt voor verschillende soorten grond, waaronder klei en zand. Door de uitstekende waterafvoer wordt het grondwater snel afgevoerd, wat de kans op verzakkingen en andere problemen vermindert. Daarnaast zorgt de eindbuis voor een nette afwerking van de drainagebuis, waardoor het geheel er professioneel uitziet.

De eindbuis is verkrijgbaar in verschillende diameters, zodat hij perfect past bij de diameter van de drainagebuis. Door de eenvoudige montage is de Drainage eindbuis met klikmof gemakkelijk zelf te installeren. Zo heeft u snel en efficiënt een goede afsluiting voor uw drainagebuis.

Drainage eindkap

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.