Drainage t-stuk

SKU
-303
€ 7,16 € 5,92
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 237 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

De Drainage T-stuk is een handig hulpstuk voor het aansluiten van meerdere drainagebuizen op één punt. Het T-stuk heeft een diameter van ... en is geschikt voor het aansluiten van buizen met een diameter van ... De T-stukken zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zijn bestand tegen invloeden van buitenaf, zoals regen en vorst.

Het T-stuk heeft drie inlaten met een klikverbinding, waardoor het aansluiten van de buizen gemakkelijk en snel gaat. De klikverbinding zorgt voor een stevige en waterdichte verbinding tussen de buizen en het T-stuk. Het T-stuk kan worden gebruikt voor het aanleggen van drainage in de tuin, maar ook voor andere toepassingen waarbij meerdere buizen op één punt moeten worden aangesloten.

Dankzij het praktische ontwerp van de Drainage T-stuk is het aansluiten van drainagebuizen snel en eenvoudig. De T-stukken zijn verkrijgbaar bij diverse bouwmarkten en tuincentra en worden geleverd met alle benodigde onderdelen voor een snelle en probleemloze installatie.

Drainage t-stuk

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.