BPE messing knelring

SKU
-136
€ 0,60 € 0,50
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 238 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Merk BPE

Fysieke informatie

Materialen messing
Uitvoering knel

Technische informatie

Werkdruk (water) 10 bar
Werkdruk (gas) 0,2 bar
Productinformatie

De BPE messing knelring is een vervangende knelring voor een BPE messing knelkoppeling. Met een messing knelfitting kan een gas- of waterleidingen eenvoudig en snel een verbonden worden, zonder te lassen of solderen. Hierbij is de knelfitting geschikt voor het verbinden van koperen, roestvast stalen en gegalvaniseerde buizen. De geselecteerde uitvoering geeft aan voor welke knelkoppeling de wartelmoer geschikt is.

Monteren
Koper knel koppelingen kunnen makkelijk verbonden worden, met het gebruik van passend gereedschap, zoals een open ringsleutel. Kort de buis eerst op lengte in en verwijder eventuele bramen. Steek de leiding in de fitting en controleer of de knelring op de goede positie zit, zodat de buis volledig tot aan de stootrand in de fitting zit. Draai de wartelmoer eerst handvast aan en vervolgens met een sleutel volgens het voorschrift. Na het handvast draaien is dit voor 12 mm 1 hele draai en voor diameters groter of gelijk aan 15 mm ¾ draai. Het overmatig aandraaien van de knelmoer kan leiden tot breuk of lekkage.

BPE messing knelring

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.