Messing schuifafsluiter, aluminium handwiel, 2x binnendraad

SKU
-764
€ 18,70 € 15,45
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 241 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

De messing schuifafsluiter met aluminium handwiel en 2x binnendraad is een essentieel onderdeel voor het reguleren van vloeistofstromen in leidingsystemen. Met zijn specifieke kenmerken biedt deze afsluiter nauwkeurige controle en betrouwbare prestaties. Hier is een korte beschrijving:

Deze schuifafsluiter is vervaardigd met hoogwaardig messing, wat duurzaamheid en corrosiebestendigheid garandeert. Het aluminium handwiel maakt een eenvoudige en effectieve bediening mogelijk, waardoor gebruikers de vloeistofstroom nauwkeurig kunnen aanpassen. Met de twee binnendraadaansluitingen is deze afsluiter geschikt voor integratie in leidingsystemen met binnendraadverbindingen.

Of het nu gaat om industriële toepassingen, waterbeheer of andere vloeistofregulerende systemen, de combinatie van messing schuifafsluiter, aluminium handwiel en dubbele binnendraadaansluiting maakt deze afsluiter een betrouwbare keuze voor een nauwkeurige en handmatige controle over de stroming van vloeistoffen.

Messing schuifafsluiter, aluminium handwiel, 2x binnendraad

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.