Messing knie 90°, nr. 90, binnendraad

SKU
-295
€ 47,24 € 39,04
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 238 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

De Messing knie 90°, nr. 90, binnendraad is een hoogwaardige messing fitting die gebruikt kan worden voor het verbinden van twee leidingen onder een hoek van 90 graden. De fitting is voorzien van twee binnendraad aansluitingen, waardoor het eenvoudig is om leidingen met elkaar te verbinden door middel van bijvoorbeeld een koppeling.

De Messing knie 90°, nr. 90, binnendraad is gemaakt van hoogwaardig messing materiaal en is daardoor zeer duurzaam en betrouwbaar. Het messing materiaal is bestand tegen corrosie en roestvorming, waardoor de fitting geschikt is voor gebruik in diverse toepassingen, zoals in de installatie van waterleidingen en gasleidingen.

Deze fitting is geschikt voor leidingen met een binnendiameter van 1/2 inch en heeft een maximale werkdruk van 16 bar. De messing knie 90° is eenvoudig te installeren en kan worden vastgedraaid met behulp van een passende sleutel. De fitting heeft een glad oppervlak en is daardoor eenvoudig te reinigen.

Kortom, de Messing knie 90°, nr. 90, binnendraad is een hoogwaardige en betrouwbare fitting die geschikt is voor diverse toepassingen in de installatie van waterleidingen en gasleidingen.

Messing knie 90°, nr. 90, binnendraad

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.