Raminex messing kogelkraan met terugstroombeveiliging, 1" buitendraad

SKU
V3534518
€ 83,66 € 69,14
Op voorraad
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 251 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Merk Raminex

Product

Ean code 8718403900834
Productinformatie

De Raminex Messing Kogelkraan met Terugstroombeveiliging, voorzien van 1" buitendraad, is een afsluitventiel ontworpen voor het regelen van de watertoevoer met extra beveiliging tegen ongewenste terugstroming van water. Het 1" buitendraadontwerp maakt het geschikt voor aansluiting op leidingen met een overeenkomstige grootte.

De terugstroombeveiliging voorkomt dat water in de tegenovergestelde richting stroomt, wat vooral belangrijk is om de watervoorziening te beschermen tegen vervuiling. Deze kogelkraan met terugstroombeveiliging wordt vaak gebruikt in verschillende toepassingen, waaronder huishoudelijke watervoorziening, irrigatiesystemen en industriële toepassingen.

Kies de Raminex Messing Kogelkraan met Terugstroombeveiliging, 1" buitendraad, voor nauwkeurige controle over de watertoevoer met extra beveiliging tegen terugstroming. Dit product biedt betrouwbaarheid en duurzaamheid in diverse waterleidingsystemen.

Raminex messing kogelkraan met terugstroombeveiliging, 1" buitendraad

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.