Rvs muurplaat 15°, binnendraad

SKU
-176
€ 19,40 € 16,03
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 227 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Fysieke informatie

Materialen rvs304
Uitvoering binnendraad
Graden 15 °
Boutgaten 9 mm
Productinformatie

Een rvs muurplaat 15° kan tegen een muur of wand bevestigd worden en is bestemd voor het verbinden van twee draadverbindingen onder een hoek van 15° (bekeken van 90°). De koppeling beschikt over binnendraadverbindingen, waarbij het verstandig is om schroefdraadafdichting te gebruiken voor een waterdichte verbinding. De geselecteerde uitvoering geeft de maat van de binnendraadverbindingen weer.

Eigenschappen
De fitting is gemaakt van rvs 304, wat bestand is tegen hogere temperaturen en een hoge corrosiebestendigheid heeft. De fitting heeft een cilindrische binnendraad.

Verbinden
De rvs draadverbinding is gemakkelijk waterdicht te verbinden, met het gebruik van afdichtingstape of andere schroefdraadafdichtingen. Maak de draad zuiver, zodat beschadiging van de draad voorkomen wordt. Tape met de draadrichting mee, met 50% overlap, naar het uiteinde toe strak over de buitendraad. Draai de koppelingen in elkaar om een waterdichte verbinding te creëren.

Rvs muurplaat 15°, binnendraad

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.