Suevia ½" rvs stifnippel, 3 standen, 46 mm

SKU
V1801695
€ 7,07 € 5,84
Op voorraad
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 238 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Merk Suevia
Productinformatie

De Suevia ½" RVS stiftnippel, uitgerust met 3 standen en een lengte van 46 mm, is een hoogwaardig component dat essentieel is in drinkwatersystemen voor dieren, vervaardigd door Suevia. Deze stiftnippel, gemaakt van roestvrij staal (RVS), biedt niet alleen duurzaamheid maar ook uitstekende corrosiebestendigheid, waardoor het bijzonder geschikt is voor toepassingen in agrarische omgevingen.

Met zijn 3 standen biedt de stiftnippel de mogelijkheid om de waterstroom aan te passen op basis van de specifieke behoeften van het vee. De lengte van 46 mm zorgt voor een handzame afmeting, waardoor het gemakkelijk integreerbaar is in diverse drinkwatersystemen.

In de agrarische sector, met name op veeteeltbedrijven, speelt de Suevia ½" RVS stiftnippel een cruciale rol door een betrouwbare watervoorziening voor dieren te garanderen. Al met al combineert deze stiftnippel robuustheid, aanpasbaarheid en geschikte afmetingen, waardoor het een waardevol onderdeel is voor effectieve toepassingen in drinkwatersystemen.

Suevia ½" rvs stifnippel, 3 standen, 46 mm

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.