Suevia ½" rvs stiftnippel, 3 standen, 58 mm

SKU
V2001608
€ 11,11 € 9,18
Op voorraad
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 241 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Merk Suevia

Product

Ean code 2003214
Productinformatie

De Suevia ½" RVS stiftnippel, met zijn 3 standen en een lengte van 58 mm, vertegenwoordigt een veelzijdig en robuust component in drinkwatersystemen voor vee, vervaardigd door Suevia. Deze stiftnippel is geconstrueerd met hoogwaardig roestvrij staal, wat niet alleen duurzaamheid garandeert, maar ook bestendigheid biedt tegen corrosie, waardoor het ideaal is voor gebruik in landbouwomgevingen.

Met zijn 3 standen biedt de stiftnippel aanpasbaarheid in de waterstroom, waardoor gebruikers de watertoevoer kunnen regelen op basis van de behoeften van het vee. De lengte van 58 mm zorgt voor een praktische en uitgebalanceerde dimensie, waardoor het gemakkelijk geïntegreerd kan worden in drinkwatersystemen.

In agrarische toepassingen, zoals veeteeltbedrijven, komt de Suevia ½" RVS stiftnippel tot zijn recht door een betrouwbare watervoorziening voor dieren mogelijk te maken. Kortom, deze stiftnippel combineert duurzaamheid, aanpasbaarheid en geschikte afmetingen, waardoor het een waardevol component is voor effectieve drinkwatersystemen in de landbouw.

Suevia ½" rvs stiftnippel, 3 standen, 58 mm

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.