0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Klepelsproeiers

Klepelsproeiers

Klepelsproeiers

Bent u van plan beregening aan te leggen in uw tuin? Dan bent u bij PVC-handel op het juiste adres voor diverse soorten materialen. Wij maken gebruik van de beste materialen van het merk Rainbird uit Amerika.

Een van de producten die u nodig heeft bij een beregening is een klepelspoeier. Klepelsproeiers zorgen ervoor dat uw gras, planten en gewassen voorzien worden van genoeg water. De Klepelspoeier sproeit meters weg en zijn beschikbaar in verschillende formaten en prijsklassen. De verschillende klepelspoeiers die PVC-handel u aanbiedt zijn:

Iedere klepelsproeier beschikt over eigen specificaties, die staan uitgelicht onder de productnamen. Klepelsproeiers hebben een groot bereik en zijn voor winterige gebieden geschikt. U kunt dus het gehele jaar door uw tuin beregenen indien nodig.

Assortiment

Naast vele soorten producten op het gebied van beregening zoals nevelsproeiers, klepelsproeiers. fluistersproeier en Nelson sproeiers, bieden wij vele andere productcategorieën aan. Bij ons kunt u terecht voor alle producten op het gebied van PVC handel. Met een breed assortiment aan ruim 10.000 producten bieden wij vast aan waar u naar op zoek bent. Neem dus gerust een kijkje in onze overige productcategorieën. Heeft u een product voor 16:00 uur besteld, leveren wij het de volgende werkdag bij u thuis.

PVC-handel

Mocht u vragen hebben over een van de producten die wij aanbieden, neem dan contact op met onze klantenservice. PVC-handel is van maandag tot en met zaterdag van 06:00 uur tot 18:00 uur beschikbaar om uw vraag te beantwoorden. U kunt gemakkelijk telefonisch contact met ons opnemen, of stuur ons een e-mail. Na de jarenlange ervaring op het gebied van PVC-handel zullen wij binnen enkele dagen een zo concreet mogelijk antwoord op uw vraag geven.

Loading...