Vyrsa VYR-65 messing sectorsproeier

SKU
V251195
€ 135,72 € 112,17
  • Sproeihoek: 5° - 360°
  • Straalbereik: 20,0 - 28,5 m
  • Capaciteit: 2,37 - 8,64 m³/uur
Op voorraad
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 251 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Type VYR-65
Merk Vyrsa
Garantie Fabrieksgarantie
Geleverd incl. Voorgemonteerde 6,4 en 3,2 mm nozzles

Fysieke informatie

Materialen messing, rvs
Aansluitmaat 1"
Uitvoering binnendraad
Nozzle uitvoering 6,4 mm - 3,2 mm
Straalhoek 28° - 14°
Afmetingen (b x h) 25 x 24 cm

Technische informatie

Drukbereik 3,5 - 6 bar

Functionaliteiten

Capaciteit 2,37 - 8,64 m³/uur
Sproeihoek 5° - 360°
Straalbereik 20,0 - 28,5 m

Product

Ean code 8720026590577
Productinformatie

De Vyrsa VYR-65 sectorsproeier is een messing kanonsproeier geschikt voor het beregenen van vrijwel alle gewassen of bijvoorbeeld een paardenbak. De sproeier beschikt over een sproeibereik van Ø 40,0 t/m Ø 57,0 meter.

De VYR-65 is een sectorsproeier, met een instelbare sproeihoek van 5° t/m 360°. Het afstellen van de sproeihoek kan gedaan worden middels het verdraaien van de rvs ringen, aan de onderzijde van de sproeier. Deze sectorsproeier kan ook ingesteld worden als rondsproeier, door de aanslagpen omhoog te duwen. Vyrsa, de fabrikant van de sproeier, staat bekend om zijn kwalitatieve en duurzame sproeiers. Hierdoor kan de tiksproeier, zelfs onder zware omstandigheden, vele jaren blijven beregenen.

Eigenschappen
De tiksproeier is gemaakt van messing, de as, veren, sector- en straalinstellingen zijn gemaakt van rvs. Daarnaast zorgt de bouw van de sproeier ervoor dat deze de agressievere meststoffen kan weerstaan. Deze sproeier beschikt over een 1” binnendraadaansluiting, waarmee de sproeier aangesloten kan worden op een 1” buitendraadaansluiting.

Straalbereik
Met de vervangbare VYR nozzles wordt het straalbereik en het waterverbruik van de sproeier bepaald. De sproeier heeft, bij optimale omstandigheden, een sproeibereik van Ø 40,0 t/m Ø 57,0 meter, afhankelijk van de nozzles. De sproeier beschikt over een mogelijkheid voor tweevoudige beregening. De hoofdnozzle is bestemd voor beregening verder weg, waar de tweede nozzle is voor beregening dichter bij de sproeier.

De nozzles bepalen het sproeioppervlakte en het waterverbruik, afhankelijk van de druk, die optimaal tussen de 3,5 en 6,0 bar ligt. Met de los verkrijgbare VYR nozzles kan het sproeibereik vergroot of verkleind worden.

Sproeibereik instellen
Naast het wisselen van de nozzle kan het sproeibereik met de stelschroef aangepast worden. Door de stelschroef in de straal te draaien wordt de straal gebroken en zal het bereik van de straal korter worden.

Vyrsa VYR-65 messing sectorsproeier

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.