Vyrsa VYR-33 AF messing rondsproeier, ¾” binnendraad

SKU
-120
€ 33,74 € 27,88
  • Sproeihoek: 360°
  • Straalbereik: 13,75 - 18,0 m
  • Capaciteit: 0,90 - 2,92 m³/uur
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 241 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Type VYR-33 AF
Merk Vyrsa
Garantie Fabrieksgarantie
Geleverd incl. voorgemonteerde nozzle(s)

Fysieke informatie

Materialen messing, rvs
Aansluitmaat ¾"
Uitvoering binnendraad
Straalhoek 25° - 30°
Afmetingen (b x h) 15 x 17 cm

Technische informatie

Drukbereik 2,5 - 6,5 bar

Functionaliteiten

Capaciteit 0,90 - 2,92 m³/uur
Sproeihoek 360°
Straalbereik 13,75 - 18,0 m
Productinformatie

De VYR-33 AF rondsproeier is een messing klepelsproeier geschikt voor het beregenen van een moestuin, gazon, weiland of gewassen in de land- en tuinbouw. De sproeier beschikt over een sproeibereik van Ø 27,5 t/m Ø 36,0 meter.

De VYR-33 AF is een rondsproeier, met een sproeihoek van een volledige cirkel. In tegenstelling tot een sectorsproeier kan de sproeihoek van een rondsproeier niet ingesteld worden. Vyrsa, de fabrikant van de sproeier, staat bekend om zijn kwalitatieve en duurzame sproeiers. Hierdoor kan de sproeier, zelfs onder zware omstandigheden, vele jaren blijven beregenen.

Eigenschappen
De sproeier is anti-vorst uitgevoerd, met een rvs as, rvs o-ringen, rvs veren en een rode beschermingsdop. Hierdoor blijft de tiksproeier altijd goed werken, ook als het gevroren heeft. Daarnaast zorgt de bouw van de sproeier ervoor dat deze de agressievere meststoffen kan weerstaan.

Straalbereik
Met de vervangbare VYR nozzles wordt het straalbereik en het waterverbruik van de sproeier bepaald. De sproeier heeft, bij optimale omstandigheden, een sproeibereik van Ø 27,5 t/m Ø 36,0 meter, afhankelijk van de nozzles. De sproeier beschikt over een mogelijkheid voor tweezijdige beregening. De hoofdnozzle is bestemd voor beregening verder weg, waar de achternozzle is voor beregening dichter bij de sproeier.

Uitvoering
De VYR-33 AF rondsproeier is in 3 verschillende uitvoeringen, met binnendraad, beschikbaar. Hierbij varieert de nozzle wat gevolg heeft voor het sproeioppervlakte en het waterverbruik, afhankelijk van de druk, die optimaal tussen de 2,5 en 6,5 bar ligt. Met de los verkrijgbare VYR nozzles kan het sproeibereik vergroot of verkleind worden.

De sproeier beschikt over een ¾” binnendraadaansluiting, waarmee de sproeier aangesloten kan worden op een ¾” buitendraadaansluiting.

Vyrsa VYR-33 AF messing rondsproeier, ¾” binnendraad

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.