Vyrsa VYR-80 messing rondsproeier

SKU
V251000
Merk Vyrsa
€ 19,56 € 16,17
Op voorraad
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.3 gebaseerd op 36 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Voor 16:00 besteld, morgen bezorgd!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Type VYR-80
Merk Vyrsa
Garantie Fabrieksgarantie
Geleverd incl. voorgemonteerde 4,0 mm nozzle

Fysieke informatie

Materialen messing, rvs
Aansluitmaat ½”
Uitvoering buitendraad
Nozzle uitvoering 4,0 mm
Straalhoek 24°
Afmetingen (b x h) 12 x 14 cm

Technische informatie

Drukbereik 1,5 - 4 bar

Functionaliteiten

Capaciteit 0,45 - 1,18 m³/uur
Straalbereik 10,0 - 13,0 m

Product

Ean code 8718403900817
Productinformatie

De Vyrsa VYR-80 rondsproeier is een messing klepelsproeier geschikt voor het beregenen van een moestuin, gazon, weiland of gewassen in de land- en tuinbouw. De sproeier beschikt over een sproeibereik van Ø 20,0 t/m Ø 26,0 meter.

De VYR-80 is een rondsproeier, met een sproeihoek van een volledige cirkel. In tegenstelling tot een sectorsproeier kan de sproeihoek van een rondsproeier niet ingesteld worden. Vyrsa, de fabrikant van de sproeier, staat bekend om zijn kwalitatieve en duurzame sproeiers. Hierdoor kan de tiksproeier, zelfs onder zware omstandigheden, vele jaren blijven beregenen.

Eigenschappen
De tiksproeier is gemaakt van messing, de as, veren, sector- en straalinstellingen zijn gemaakt van rvs. Daarnaast zorgt de bouw van de sproeier ervoor dat deze de agressievere meststoffen kan weerstaan. Deze sproeier beschikt over een ½” buitendraadaansluiting, waarmee de sproeier aangesloten kan worden op een ½” binnendraadaansluiting.

Straalbereik
Met de vervangbare VYR nozzles wordt het straalbereik en het waterverbruik van de sproeier bepaald. De sproeier heeft, bij optimale omstandigheden, een sproeibereik van Ø 20,0 t/m Ø 26,0 meter, afhankelijk van de nozzles. De nozzles bepalen het sproeioppervlakte en het waterverbruik, afhankelijk van de druk, die optimaal tussen de 1,5 en 4,0 bar ligt. Met de los verkrijgbare VYR nozzles kan het sproeibereik vergroot of verkleind worden.

Sproeibereik instellen
Naast het wisselen van de nozzle kan het sproeibereik met de stelschroef aangepast worden. Door de stelschroef in de straal te draaien wordt de straal gebroken en zal het bereik van de straal korter worden. Met de rvs straalrichter kan de straalboog afgevlakt worden.

Vyrsa VYR-80 messing rondsproeier

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek