Griffon HCR-36 pvc cleaner, bus à 500 ml

SKU
V1728-000012
€ 42,57 € 35,18
Op voorraad
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 237 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Merk Griffon

Product

Ean code 8718403900442
Productinformatie

Griffon HCR-36 PVC Cleaner is een reinigingsmiddel dat speciaal is ontworpen voor het schoonmaken en ontvetten van PVC-materialen, zoals buizen, fittingen en moffen. Het is effectief voor diverse soorten PVC, zoals (hard) PVC, PVC-C, en andere kunststofmaterialen. Dit product wordt vaak gebruikt voor het voorbereiden van oppervlakken voor het lijmen of lassen en kan ook niet-uitgeharde lijmresten verwijderen. Het is handig voor loodgieters en bouwers bij het creëren van sterke en duurzame PVC-verbindingen.

Verbinden
Pvc is gemakkelijk waterdicht te verbinden, met het gebruik van pvc lijm en reiniger. Reinig en ontvet eerst de montageplekken, voor een betere hechting van de pvc lijm. Smeer de volledige montageplekken goed in met pvc lijm, voor een betrouwbare lijmverbinding, steek de pvc aan elkaar en verwijder direct de overtollige lijm. Het monteren is zeer eenvoudig en snel, waardoor het zelf uitgevoerd kan worden.

Griffon HCR-36 pvc cleaner, bus à 500 ml

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.