Griffon pvc cleaner

SKU
-566
€ 7,07 € 5,84
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 238 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Merk Griffon
Productinformatie

Griffon PVC Cleaner is een reinigingsmiddel dat speciaal is ontwikkeld voor het schoonmaken en ontvetten van PVC materiaal. Het wordt vaak gebruikt in bouw- en installatietoepassingen waar PVC-buizen, fittingen, en andere componenten worden gebruikt. Deze cleaner verwijdert vuil, vet, en andere verontreinigingen van het PVC-oppervlak, waardoor een schone en geschikte ondergrond ontstaat voor het aanbrengen van lijm of andere bevestigingsmiddelen. Het gebruik van PVC Cleaner helpt om een sterke en duurzame verbinding te creëren wanneer PVC-componenten aan elkaar worden gelijmd of verbonden. Het is belangrijk om de instructies op het product te volgen voor veilig en effectief gebruik.

 

Verbinden
Pvc is gemakkelijk waterdicht te verbinden, met het gebruik van pvc lijm en reiniger. Reinig en ontvet eerst de montageplekken, voor een betere hechting van de pvc lijm. Smeer de volledige montageplekken goed in met pvc lijm, voor een betrouwbare lijmverbinding, steek de pvc aan elkaar en verwijder direct de overtollige lijm.

Griffon pvc cleaner

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.