Pvc inlijmring, uitwendig lijm x binnendraad

SKU
-104
€ 1,29 € 1,07
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 55 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Fysieke informatie

Materialen pvc-u
Uitvoering uitwendig lijm x binnendraad

Technische informatie

Werkdruk 10 bar, 16 bar
Productinformatie

Een pvc inlijmring, ook wel inzetschroefring genoemd, is bestemd voor het verbinden van een lijmhulpstuk met een draadverbinding. De koppeling kan op een hulpstuk gelijmd worden en beschikt over een binnendraadverbinding. Het is verstandig is om afdichtingstape of andere schroefdraadafdichtingen te gebruiken voor een waterdichte verbinding.

Deze koppeling is beschikbaar met een maximale werkdruk van 10 en 16 bar. De geselecteerde uitvoering geeft de maat van de uitwendige lijmverbinding en binnendraadverbinding weer.

Pvc-u
Pvc-u heeft een temperatuurbereik van 0 °C tot 60 °C, waarbij de maximale werkdruk afhankelijk is van de bedrijfstemperatuur. De opgegeven druk geldt bij temperaturen tot 20 °C, boven deze temperatuur zal de maximale werkdruk afnemen. Pvc-u is sterk, duurzaam, onderhoudsvrij en heeft een uitstekende chemische bestendigheid.

Verbinden
Pvc is gemakkelijk waterdicht te verbinden, met het gebruik van pvc lijm en reiniger. Reinig en ontvet eerst de montageplekken, voor een betere hechting van de pvc lijm. Smeer de volledige montageplekken goed in met pvc lijm, voor een betrouwbare lijmverbinding, steek de pvc aan elkaar en verwijder direct de overtollige lijm.

De pvc draadverbinding is gemakkelijk waterdicht te verbinden, met het gebruik van afdichtingstape of andere schroefdraadafdichtingen. Maak de draad zuiver, zodat beschadiging van de draad voorkomen wordt. Tape met de draadrichting mee, met 50% overlap, naar het uiteinde toe strak over de buitendraad. Draai de koppelingen in elkaar om een waterdichte verbinding te creëren. Het monteren is zeer eenvoudig en snel, waardoor het zelf uitgevoerd kan worden.

Pvc inlijmring, uitwendig lijm x binnendraad

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

1
Van Zeeland Watertechniek