Pp T-stuk 90°, 3x binnendraad

SKU
-630
€ 2,38 € 1,97
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.2 gebaseerd op 259 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

Het PP T-stuk 90° met 3x binnendraad is een essentiële fitting in leidingsystemen, ontworpen voor veelzijdige toepassingen. Vervaardigd uit duurzaam polypropyleen (PP), staat deze fitting bekend om zijn chemische bestendigheid en robuuste eigenschappen.

Met zijn karakteristieke T-vorm en een hoek van 90 graden biedt dit T-stuk de mogelijkheid om leidingen af te takken in drie verschillende richtingen. De aanwezigheid van drie binnendraadaansluitingen maakt het eenvoudig om andere leidingen, fittingen of componenten met binnendraad aan te sluiten, waardoor het geschikt is voor diverse configuraties in leidingsystemen.

Dit PP T-stuk combineert betrouwbaarheid met veelzijdigheid, waardoor het een waardevolle aanvulling is voor leidingsystemen in uiteenlopende toepassingen. Of het nu gaat om industriële omgevingen of huishoudelijke installaties, deze fitting biedt een efficiënte oplossing voor het realiseren van aftakkingen met binnendraadverbindingen.

Pp T-stuk 90°, 3x binnendraad

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.