PP aanboorzadel, verstevigingsring, buis diameter x binnendraad

SKU
-292
€ 6,90 € 5,70
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 227 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

De PP aanboorzadel met verstevigingsring is een hoogwaardig en duurzaam hulpstuk voor het aanboren van een leiding voor het aansluiten van een nieuwe buis. De aanboorzadel is gemaakt van polypropyleen, wat zorgt voor uitstekende weerstand tegen chemische stoffen, corrosie en slijtage.

De aanboorzadel is voorzien van een verstevigingsring die de stabiliteit van het hulpstuk verhoogt en ervoor zorgt dat de buis stevig vastzit. De verstevigingsring is gemaakt van roestvrij staal en is van hoge kwaliteit, wat de levensduur van het product verlengt.

De PP aanboorzadel met verstevigingsring is geschikt voor het aanboren van een buis met een specifieke diameter en binnendraad. Het is belangrijk om de juiste maat te kiezen om ervoor te zorgen dat de aanboorzadel perfect past bij de bestaande leiding.

Dit hulpstuk is eenvoudig te installeren en biedt een betrouwbare en duurzame oplossing voor het aanboren van een leiding. Het is geschikt voor zowel huishoudelijke als industriële toepassingen.

Kies voor de PP aanboorzadel met verstevigingsring en profiteer van de beste kwaliteit en duurzaamheid voor uw leidingwerk!

PP aanboorzadel, verstevigingsring, buis diameter x binnendraad

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.