Pe elektrolas overschuifflens

SKU
-516
€ 49,81 € 41,17
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.2 gebaseerd op 259 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

Een PE elektrolas overschuifflens is een specifiek type hulpstuk dat wordt gebruikt in leidingsystemen waar PE (polyethyleen) leidingen worden toegepast. Hier is een uitleg over dit product:

Materiaal: De flens is gemaakt van PE (polyethyleen), een thermoplastisch materiaal dat bekendstaat om zijn duurzaamheiden corrosiebestendigheid. Het wordt veel gebruikt in leidingsystemen vanwege deze eigenschappen.

Doel: De elektrolas overschuifflens wordt gebruikt om een verbinding te creëren tussen PE-leidingen en andere componenten in het leidingsysteem, zoals afsluiters, pompen of andere leidingen. Het fungeert als een verbindingspunt dat het mogelijk maakt om verschillende delen van het leidingsysteem aan elkaar te koppelen.

Elektrolasverbinding: Het woord "elektrolas" geeft aan dat dit type flens wordt bevestigd met behulp van elektrolastechnieken. Tijdens het elektrolasproces worden elektrische stroom en warmte gebruikt om de flens en de aangrenzende PE-leidingen te smelten en ze stevig met elkaar te verbinden. Dit resulteert in een sterke, duurzame en lekvrije verbinding.

Toepassingen: PE elektrolas overschuifflenzen worden vaak gebruikt in diverse leidingsystemen, waaronder waterleidingen, afvoersystemen, gasleidingen en industriële toepassingen.

Installatie: De installatie van deze flens vereist elektrolastechnieken en het gebruik van speciale apparatuur zoals elektrolasmachines. Het is belangrijk om de installatie volgens de voorschriften en aanbevelingen van de fabrikant uit te voeren om een betrouwbare verbinding te garanderen.

Pe elektrolas overschuifflens

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.