Kraagbussen

PVC kraagbussen zijn hulpstukken die worden gebruikt in PVC-leidingsystemen. Ze worden gebruikt om een sterke verbinding te maken tussen twee PVC-leidingen of fittingen. De kraagbus is meestal cilindrisch van vorm en heeft aan beide uiteinden dezelfde diameter als de leidingen of fittingen waarop ze wordt aangesloten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kraagbussen online bestellen

Bent u op zoek naar een geschikte kraagbus voor uw volgende project? Dan zit u bij ons goed. Bij PVC Handel bieden wij een breed assortiment aan kraagbussen aan. Kraagbussen zijn essentiële onderdelen wanneer u leidingen aan elkaar of wanneer u een leiding aan een apparaat wilt vestigen. Het is dus belangrijk dat u de juiste aanschaft. Gelukkig hebben wij verschillende soorten kraagbussen en benodigdheden, zo weet u zeker dat u het gewenste product vindt. Bekijk snel ons assortiment aan kraagbussen en bestel het gewenste product vandaag nog bij PVC Handel.

Vragen over de kraagbussen?

Heeft u vragen over de kraagbussen in ons assortiment of wilt u advies over welke kraagbus voor u het meest geschikt is? Neem dan contact met ons op. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van het advies te voorzien zodat u de juiste keuze kunt maken. U kunt ervoor kiezen om ons contactformulier in te vullen of door een mail te versturen naar info@pvc-handel.nl. Spreekt u liever een van onze experts? Dan kunt u er ook voor kiezen om telefonisch contact met ons op te zoeken via 0493 - 745140. Het maakt niet uit hoe u met ons contact opzoekt, wij staan klaar om u te helpen zodat u eindigt met de gewenste kraagbus.

Waarom PVC-handel?

Heeft u geen vragen en heeft u de kraagbus gevonden die u zocht? Bestel dan zo snel mogelijk de juiste doorvoer zodat u deze morgen al in huis hebt! U heeft de kraagbus morgen al in huis wanneer u deze vandaag voor 16:00 uur besteld. Maar ook als u op zoek bent naar andere pe hulpstukken zit u bij ons goed. En wist u dat wij sinds 1 januari 2015 zelfs een een spoeddienst beschikbaar hebben, hierdoor kunnen wij binnen een straal van 15 km, binnen 30 minuten bij u zijn om uw producten af te leveren. Zo kunt u of uw monteurs rustig doorwerken en hoeft uw project niet stil te liggen.