Geberit PE t-stuk 90°

SKU
-513
€ 11,44 € 9,45
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 241 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Merk Geberit
Productinformatie

Het "Geberit PE t-stuk 90°" is een specifiek type hulpstuk dat wordt gebruikt in sanitair- en leidingsystemen. Hier is een uitleg over dit product:

Materiaal: Dit T-stuk is gemaakt van PE (polyethyleen), een duurzaam en veelgebruikt materiaal in leidingsystemen vanwege zijn uitstekende eigenschappen zoals corrosiebestendigheid.

Doel: Het T-stuk is ontworpen om een verbinding te creëren tussen drie leidingen met een hoek van 90 graden ten opzichte van elkaar. Het wordt vaak gebruikt om takleidingen aan te sluiten op een hoofdleiding of om leidingen in een distributiesysteem te splitsen.

Toepassingen: Het Geberit PE t-stuk 90° wordt vaak gebruikt in diverse sanitair- en leidingsystemen, waaronder waterleidingen, afvoersystemen en industriële toepassingen. Het maakt het mogelijk om leidingen efficiënt te verdelen of aan te sluiten.

Installatie: De installatie van dit T-stuk is over het algemeen vrij eenvoudig. Het wordt direct op een ander hulpstuk geplaatst en word dan verbonden door middel van een PE elektromof

Het Geberit PE t-stuk 90° is een handig hulpmiddel in leidingsystemen om leidingen efficiënt te verdelen of aan te sluiten op verschillende punten. De gebruikte materialen en constructie zorgen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen in sanitair- en leidingsystemen.

Geberit PE t-stuk 90°

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.