Geberit pe verloopstuk, excentrisch, 2x spie

SKU
-507
€ 3,26 € 2,69
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 227 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Merk Geberit
Productinformatie

Het Geberit PE verloopstuk, excentrisch, 2x spie is een specifiek type hulpstuk dat wordt gebruikt in sanitair- en leidingsystemen. Hier is een uitleg over dit product:

Materiaal: Dit verloopstuk is gemaakt van PE (polyethyleen), een duurzaam thermoplastisch materiaal dat veel wordt gebruikt in leidingtoepassingen vanwege zijn eigenschappen zoals corrosiebestendigheid en lange levensduur.

Doel: Het verloopstuk heeft als doel om een verbinding te creëren tussen twee leidingen met verschillende diameters, waarbij de ene diameter groter is dan de andere. Het excentrische ontwerp betekent dat de uitgangen van het verloopstuk niet in het midden zijn geplaatst, maar excentrisch zijn, wat nuttig kan zijn bij bepaalde installatiescenario's.

Aansluitingen: "2x spie" geeft aan dat dit verloopstuk aan beide uiteinden is voorzien van spieaansluitingen. De spieaansluitingen zijn ontworpen om rechtstreeks in de uiteinden van PE-leidingen te worden gestoken en vastgezet, meestal met elektrolasverbindingen, voor een sterke en lekvrije bevestiging.

Toepassingen: Dit type verloopstuk wordt vaak gebruikt in situaties waarin je leidingen met verschillende diameters moet verbinden, bijvoorbeeld bij het aansluiten van een grotere leiding op een kleinere leiding in een leidingsysteem.

Installatie: De installatie van dit verloopstuk vereist vaak specifieke PE-lassen of elektrolastechnieken om een stevige en duurzame verbinding te garanderen. 


Dit Geberit PE verloopstuk, excentrisch, 2x spie is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van specifieke leidingsystemen waarbij de aansluiting tussen leidingen met verschillende diameters vereist is, en het biedt een betrouwbare en lekvrije oplossing voor dergelijke situaties. Het exacte gebruik en de installatie kunnen variëren afhankelijk van de specifieke toepassing en lokale voorschriften.

Geberit pe verloopstuk, excentrisch, 2x spie

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.