0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

RVS leidingen

RVS leidingen

RVS pijpnippel diameter 60 t⁄m 2000mm ½ t⁄m 2 duims buitendraad x buitendraad

Vanaf: Excl. BTW: € 3,41 Incl. BTW: € 4,13

RVS draadsnijden ½ t⁄m 1 duims

Vanaf: Excl. BTW: € 2,37 Incl. BTW: € 2,87

RVS flexibele aansluitslang lengte 30 t⁄m 100cm ¾ t⁄m 1 duims

Vanaf: Excl. BTW: € 33,68 Incl. BTW: € 40,75

RVS uittrekbare aansluitslang ½ t⁄m ¾ duims

Vanaf: Excl. BTW: € 46,22 Incl. BTW: € 55,93

RVS Leiding

Wil jij een RVS leiding kopen? Dan helpen wij je graag verder bij PVC-handel. We hebben verschillende soorten leidingen in ons assortiment. Waarom je voor een RVS leiding moet kiezen zullen we nu voor je uitleggen. Lees dus snel verder als jij geïnteresseerd bent in deze leidingen.

RVS gaat lang mee

Voorkom het roesten van jouw leidingen door middel van een RVS leiding. De leiding is van roestvrij staal gemaakt en hierdoor heb je geen last van roesten. Als je kiest voor een ander soort leiding, waar meestal water doorgheen gaat, dan kan het zijn dat er op een langere periode roest ontstaat. Dit kan er voor zorgen dat er problemen ontstaan met de afvoer door de leidingen. Zo kun je bijvoorbeeld last krijgen van lekken en opstoppingen.

Meer dan alleen RVS leidingen

Naast de RVS leidingen hebben we nog veel RVS producten in ons assortiment. Zo vind je verschillende drukleidingen van staal rvs koper. We hebben namelijk ook RVS koppelingen en RVS kogelkranen die goed passen bij de RVS leiding. Als je gaat voor RVS raden we ook aan om direct alles van RVS te maken. Zo ben je in ieder geval zeker dat de kans op roesten een stuk lager ligt.

Wij helpen je verder

We bieden graag ook extra hulp aan als je nog vragen hebt over onze producten. We snappen bijvoorbeeld dat het lastig kan zijn om de juiste leiding te vinden die perfect past bij naar wat je zoekt. Ons personeel is gespecialiseerd in alles wat met PVC te maken heeft en helpt je daarom ook graag verder. Je kunt ons telefonisch en via mail bereiken en dan zullen wij zo snel mogelijk met een gepast oplossing tot jouw vraag komen. Verder geen vragen meer over de RVS leidingen? Bestel dan vandaag nog en heb het zo snel mogelijk in huis!

Loading...