Anrin SELF-ECO lijngoot, gietijzeren sleufrooster

SKU
-709
€ 69,01 € 57,03
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 238 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie filterbaar

Verkeersklasse Klasse B 125 kN (12.500 kg)

Algemene informatie

Merk Anrin
Productinformatie

De Anrin SELF-ECO lijngoot biedt een ideale oplossing voor problemen met wateropvang en -afvoer. Met een compacte hoogte van slechts 8 cm, een breedte van 12 cm en een lengte van 100 cm, is deze lijnafwatering geschikt voor diverse toepassingen.

Wat betreft belastingklasse, is dit gootsysteem geschikt voor B-125 kN, en wordt het vaak toegepast op locaties zoals loop- en fietspaden, evenals privéparkeerterreinen.

De lijngoot is vervaardigd uit polymeerbeton en is voorzien van een aantrekkelijk gietijzeren design sleufrooster. Polymeerbeton, samengesteld uit natuurlijke mineralen zoals kwarts en reactieve harsen, biedt duurzaamheid en bestendigheid tegen chemicaliën, wat resulteert in een lange levensduur.

Het SELF-ECO systeem maakt gebruik van de UNILINK afdichtingsgroef als verbindingstechniek, waardoor de goot vloeistofdicht kan worden afgesloten. Dit kenmerk is van groot belang in situaties waar afdichting van cruciaal belang is, zoals industriële omgevingen en plekken waar waterlekken moeten worden vermeden.

Anrin SELF-ECO lijngoot, gietijzeren sleufrooster

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.