Anrin KE-100 eindstuk met uitloop, gegalvaniseerde rand, spie 110 mm

SKU
VW254676
€ 54,27 € 44,85
Op voorraad
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 227 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Merk Anrin

Product

Ean code 8718403900633
Productinformatie

Het KE-100 eindstuk is uitgerust met een afvoeruitloop, ontworpen om effectieve waterafvoer te faciliteren. Dit eindstuk heeft afmetingen van 15 cm in hoogte en 13,6 cm in breedte, waardoor het goed past bij de KE-100 lijngoten met een roestvrijstalen afwerkrand.

Wat betreft materiaal, is dit eindstuk vervaardigd uit polyesterbeton, een samenstelling van natuurlijke mineralen zoals kwarts en reactieve harsen. Dit materiaal staat bekend om zijn weerstand tegen chemicaliën en lange levensduur, wat zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Binnen het KE-100 systeem wordt de UNILINK afdichtingsgroef gebruikt als verbindingstechniek, waardoor de goot op een vloeistofdichte manier kan worden afgedicht. Dit kenmerk is bijzonder waardevol in situaties waar waterdichtheid van cruciaal belang is, zoals industriële toepassingen en plaatsen waar waterlekkage moet worden voorkomen.

Anrin KE-100 eindstuk met uitloop, gegalvaniseerde rand, spie 110 mm

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.