Griffon Blue Gel glijmiddel, pot à 800 gram

SKU
V0149124
€ 26,50 € 21,90
Op voorraad
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 238 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Merk Griffon

Product

Ean code 8715598400102
Productinformatie

Griffon Blue Gel glijmiddel, verkrijgbaar in een handige pot van 800 gram, is een gespecialiseerd smeermiddel ontwikkeld door het merk Griffon. Dit glijmiddel is bedoeld om wrijving te verminderen en het moeiteloos in elkaar schuiven van verschillende onderdelen te vergemakkelijken. De benaming "Blue Gel" suggereert mogelijk een gel-achtige consistentie en wellicht een kenmerkende blauwe kleur. Met zijn eigenschappen is dit glijmiddel ideaal voor diverse toepassingen, vooral bij installatie- en montagewerkzaamheden, waar een vlotte en efficiënte werking van onderdelen van groot belang is. De royale verpakkingsgrootte van 800 gram zorgt ervoor dat het product langdurig kan worden gebruikt voor verschillende projecten.

Griffon Blue Gell, zoals het glijmiddel volledig genoemd wordt, heeft een unieke samenstelling. Het is zuurvrij, tixotroop en oplosbaar in water, waardoor het niet alleen zorgt voor een soepele installatie, maar ook voor eenvoudige reiniging achteraf. Bovendien is dit glijmiddel goedgekeurd voor drinkwater, waardoor het veilig gebruikt kan worden in toepassingen waarbij drinkwater in contact komt met de gesmeerde onderdelen. Het is echter van cruciaal belang om te onthouden dat dit glijmiddel niet mag worden gebruikt bij temperaturen ≤ -5°C om de optimale prestaties te behouden. Met Griffon Blue Gell ben je verzekerd van professionele resultaten bij elke klus.

Griffon Blue Gel glijmiddel, pot à 800 gram

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.