Griffon Lubricant universeel glijmiddel, pot à 700 gram

SKU
V0149123
€ 15,37 € 12,70
Op voorraad
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 241 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Merk Griffon

Product

Ean code 8720026004975
Productinformatie

Dit zuurvrije glijmiddel is speciaal ontworpen om het naadloos in elkaar schuiven van PVC-buizen en de bijbehorende hulpstukken te vergemakkelijken, vooral wanneer deze hulpstukken rubberen manchetten of rubberen ringen bevatten. Door gebruik te maken van dit glijmiddel, kunt u ervoor zorgen dat de verbindingen tussen de buizen en de hulpstukken soepel verlopen, waardoor lekkages en onnodige wrijving worden geminimaliseerd. Bovendien helpt dit zuurvrije glijmiddel bij het beschermen van de rubberen onderdelen en verlengt het de levensduur van de gehele constructie, terwijl het de installatie en onderhoud aanzienlijk vergemakkelijkt. Het is een essentieel hulpmiddel voor loodgieters en bouwers om betrouwbare en duurzame PVC-verbindingen te creëren.

Dankzij zijn tixotrope eigenschappen blijft dit zuurvrije glijmiddel nastelbaar, waardoor het gemakkelijk aan te brengen is en zich perfect aanpast aan de specifieke vereisten van elke verbinding. Zelfs bij lagere temperaturen, waar het niet verwerkt dient te worden (≤ +0°C), behoudt het zijn soepele consistentie en vergemakkelijkt het de installatie aanzienlijk. Met een verbeterde formule die het schuiven vergemakkelijkt, biedt dit glijmiddel niet alleen een uitstekende prestatie, maar ook een efficiënte oplossing voor loodgieters en bouwers die duurzame PVC-verbindingen willen creëren. Het is echter belangrijk op te merken dat dit product niet geschikt is voor toepassingen met drinkwater.

Griffon Lubricant universeel glijmiddel, pot à 700 gram

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.