Rain Bird druppelslang ondergronds, met koperschild

SKU
-727
€ 152,46 € 126,00
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 238 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Merk Rain Bird
Productinformatie

Een ondergrondse druppelslang van Rain Bird met een koperschild is een irrigatiesysteem dat wordt gebruikt om planten en gewassen van onderaf water te geven. Deze slang is ontworpen om onder de grond te worden geïnstalleerd, wat het een discrete en effectieve oplossing maakt voor irrigatie. Het koperschild beschermt de slang tegen wortelgroei en slijtage. Hierdoor wordt water efficiënt afgegeven aan planten, wat bijdraagt aan een gezonde groei en waterbesparing. Dit systeem is bijzonder geschikt voor ondergrondse toepassingen in tuinen en landschappen.

Een opvallend voordeel van de ondergrondse druppelslang van Rain Bird is de veelzijdigheid bij de installatie. Het maakt niet uit of de gaatjes boven of onder zitten tijdens het aanleggen, omdat er geen specifieke boven- of onderkant is. Dit aspect vereenvoudigt het installatieproces aanzienlijk, waardoor tuiniers en gebruikers zich minder zorgen hoeven te maken over de oriëntatie van de slang. 

Rain Bird druppelslang ondergronds, met koperschild

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.