Rain Bird druppelslang bovengronds

SKU
-726
€ 54,45 € 45,00
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 227 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Merk Rain Bird
Productinformatie

Een bovengrondse druppelslang van Rain Bird is een uiterst efficiënt irrigatiesysteem dat zorgt voor een doeltreffende bewatering van planten en gewassen. Deze slang is voorzien van kleine gaatjes waardoor het water druppelsgewijs wordt afgegeven, wat resulteert in een gelijkmatige en effectieve hydratatie van de planten. Het ontwerp van het systeem is geoptimaliseerd voor bovengronds gebruik, waardoor het eenvoudig te installeren is en bijzonder geschikt is voor tuinen, borders en moestuinen. Bovendien biedt het een milieuvriendelijke en waterbesparende oplossing, waardoor het de gezonde groei van planten bevordert.

Een opvallend voordeel van de bovengrondse druppelslang van Rain Bird is de veelzijdigheid bij de installatie. Het maakt niet uit of de gaatjes boven of onder zitten tijdens het aanleggen, omdat er geen specifieke boven- of onderkant is. Dit aspect vereenvoudigt het installatieproces aanzienlijk, waardoor tuiniers en gebruikers zich minder zorgen hoeven te maken over de oriëntatie van de slang. Om de druppelslang stevig op zijn plaats te houden, kunnen druppelslang grondpennen worden gebruikt, wat de bevestiging en stabiliteit van het systeem bevordert. Een allesomvattende oplossing voor geavanceerde en gemakkelijke bewatering.

Rain Bird druppelslang bovengronds

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.